Workshop Contactclown in de Zorg

GRATIS

Hartcontact met een Lach !

Bij mensen met dementie of verstandelijke beperking

Workshop Contactclown - Clownschool Esterella
Wil je je eerste stappen zetten op het pad van de Contactclown in de zorg?

Wil je op een creatieve en speelse manier contact maken met mensen met dementie of verstandelijke beperking? Speciaal voor jou geef ik deze GRATIS workshop Contactclown!

Ervaar zelf de bijzondere houding van de Contactclown tijdens interactieve oefeningen op de spelvloer. Het grootste gedeelte van de avond ga je lekker zelf aan de slag met speloefeningen. Verder kun je tijdens deze bijeenkomst kennismaken met de docent, en krijg je informatie over de Basiscursus en de Jaaropleiding Contactclown in de Zorg. Ook vertel ik je meer over de 1-daagse Training Anders Communiceren bij dementie & beperking. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring met clownerie of contactclown te hebben.

De workshop Contactclown is gratis; wel graag van tevoren opgeven per mail of telefoon.

Data van de GRATIS workshop Contactclown in de Zorg:

        • 2017:   5 september
Tijd: 14-16 uur
Plaats:  Zeist

Deelnemers spreken:

Clown workshop - Clownschool Esterella

Ik heb nu een veel beter beeld van de Contactclown!

Heel bijzonder om te ervaren: het voelt speels, rustig en veilig. 

Ik vind dit geweldig! Dit past echt bij mij. 

Dit is echt leuk en bijzonder! Heel goed toepasbaar én nodig in mijn zorgberoep. Eye-opener: in de rol van cliënt ervaar ik dat rust een veilig gevoel geeft. Heel prettig om zelf zoveel oefeningen te doen. 

Bijzonder dat je binnen een uur al emoties deelt in het spel, en heel dicht bij de ander mag komen. Met mensen die je nog niet kent…

Lees hier meer over mijn Opleiding & Trainingen:

  • Basiscursus Contactclown in de Zorg

    2-daagse cursus waarin je inspirerende tools leert om als Contactclown contact te maken met mensen met dementie of beperking. Dit is de tevens de eerste lesmodule van de Jaaropleiding Contactclown in de Zorg.

  • Zomercursus Contactclown

    5-daagse Zomercursus waarin je Hartcontact met een Lach leert te maken met mensen met dementie en verstandelijke beperking!

Anderen lazen ook: