CLOWN COACHING

Verbeter jouw act en spel op een speelse manier!

Heb jij behoefte aan Clown Coaching bij:

  • Het ontwikkelen van een clownsact of clownspersonage
  • Voorbereiding op auditie CliniClowns
  • Coaching op de werkvloer bij het werken als contactclown in de zorg
  • Spelcoaching voor clowns
  • Creatief en speels communiceren in de zorg
  • Speelse persoonlijke ontwikkeling

Ik begeleid je op een effectieve manier zodat je vol zelfvertrouwen je clownsact of auditie kunt uitvoeren!

kcw9099

Praktische informatie

Speciale coach-sessie:

Kijk 's in je eigen Lachspiegel!

Heb je zin in een hilarische uitdaging? Boek dan de speciale Coachsessie: Kijk ’s in je eigen Lachspiegel!

Tijdens deze sessie kom je op een snelle en speelse manier tot de kern van je vraag, dilemma, probleem en persoonlijkheid. Leer jezelf beter kennen en los je problemen op door middel van uitdagende humor! Ik zet oefeningen uit clownerie & coaching in waardoor je meer lachkracht in je leven ervaart. Bereik je doelen op een verrassende manier. De thema’s die je inbrengt kunnen op persoonlijk vlak of werkgebied liggen. Ervaar de kracht van de rode neus! (het kleinste maskertje ter wereld)

Clownscursus Clownschool Esterella

Dit zeggen deelnemers over de coaching:

Met een gevoel van innerlijke vrolijkheid kijk ik terug op de coachsessie; ik kreeg weer contact met mijn spontane zelf. Het wijzen op mijn kracht heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Jouw speltips heb ik ter hand genomen en het clownsoptreden was een feest! Ik voel me een gelukkig mens.

- Henny van der Knaap, contactclown

Ik wil je bedanken voor de leuke en leerzame auditie-coaching voor de CliniClowns, en de leuke foto’s die je hebt gemaakt. Ik moet vreselijk lachen om mezelf en mét mezelf. Het oefenen geeft veel inzicht en zorgt voor ontwikkeling, ik kan er elke dag enorm van genieten en het past goed bij me. Dank!

- Wendy van Haperen

Esther weet in een ontspannen sfeer personen te begeleiden (in een groep of individueel) naar de intimiteit van blokkades en angsten. Ze vindt van daaruit voor ieder een persoonlijke weg naar bevrijding en doorpakken. Essentieel voor een ieder die het hart wil volgen en met een eigen missie een eerlijke boterham wil verdienen.

- Ardy Moeijes

Het was grandioos om weer met jou op de clown-coach-vloer aan de slag te gaan tijdens de Lachspiegel-Sessie! Het heeft me opnieuw bewust gemaakt wat een rijke vrouw ik ben, ook bij tegenslagen.

- Susanne Rasing