Clown Cursus

Ontdek de clown in jezelf. Word creatief en assertief!

Herken jij het volgende:

  • Ik wil de clown in mezelf ontdekken
  • Ik wil spontaner en creatiever worden
  • Ik wil lichter communiceren
  • Ik wil in mijn kracht staan met openheid en eigenheid
  • Ik wil minder in mijn hoofd zitten
  • En/of ik wil mezelf professioneel ontwikkelen als clown of contactclown

Dan is een Clown cursus iets voor jou!

Clownschool Esterella geeft cursussen en opleidingen op het gebied van clownerie en contactclown. De 1-daagse clownstrainingen hebben verschillende thema’s en kunnen los gevolgd worden (of als cursus).

De 20-daagse opleiding Contactclown in de Zorg bestaat uit 3 lesmodules. Hiervan is de 2-daagse Basiscursus ook los te volgen.

Deelnemers spreken:

NielsKemper9Je kijkt anders tegen dingen aan als je in de wereld van de clown bent geweest! Het geeft me een hoop energie en ik word er gelukkiger van. De docente geeft goede feedback en zit vol met positieve energie.

– Niels Kemper

Mirjam5Elke keer kom ik vol inspiratie weer thuis! Dankjewel voor al je humor, rust en openheid. Door jou ben ik een nog leukere clown aan het worden!

– Mirjam Boogaard