CLOWN CURSUS

Ontdek de clown in jezelf! Word creatief en assertief

Herken jij het volgende:

  • Ik wil de clown in mezelf ontdekken
  • Ik wil spontaner en creatiever worden
  • Ik wil lichter communiceren
  • Ik wil in mijn kracht staan met openheid en eigenheid
  • Ik wil minder in mijn hoofd zitten
  • En/of ik wil mezelf professioneel ontwikkelen als clown of contactclown

Dan is een Clown Cursus iets voor jou!

Clowncursus Clownschool Esterella

KIES DE CLOWN CURSUS DIE BIJ JE PAST:

DEELNEMERS SPREKEN:

Niels Kemper:

Je kijkt anders tegen dingen aan als je in de wereld van de clown bent geweest! Het geeft me een hoop energie en ik word er gelukkiger van. De docente geeft goede feedback en zit vol met positieve energie.

Clown

Mirjam Boogaard:

Elke keer kom ik vol inspiratie weer thuis! Dankjewel voor al je humor, rust en openheid. Door jou ben ik een nog leukere clown aan het worden!

Clown
error: Content is protected !!

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wil je een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren".