Clownerie voor Perfectionisten

Sta speelser en vrijer in het leven!

Herken jij het volgende:

 • Ik wil speelser, vrijer en losser worden
 • Ik wil meer plezier in mijn leven & werk hebben
 • Ik maak niet graag fouten
 • Ik wil het zo graag perfect doen
 • Ik vergeet vaak rust te nemen tijdens mijn werkzaamheden

Dan is deze cursus iets voor jou!

Cursus Clownerie voor Perfectionisten

NielsKemper9Je kijkt anders tegen dingen aan als je in de wereld van de clown bent geweest! Het geeft me een hoop energie en ik word er gelukkiger van. De docente geeft goede feedback en zit vol met positieve energie.

– Niels Kemper

Dit zijn de 8 waardevolle resultaten van deze cursus:

 1.  Je leeft met meer lef vanuit je hart, en zit minder in je hoofd
 2.  Je staat speelser en vrijer in het leven, waardoor je meer plezier hebt
 3.  Je geniet meer van je leven, werk, gezin en hobby’s. Hier wordt iedereen blij van!
 4.  Je durft te falen, en hebt zelfs faalplezier!
 5.  Je kunt beter relativeren; je kunt lachen om je eigen perfectionisme
 6.  Je kiest soms bewust voor een 7 (in plaats van een 10), want goed is ook goed genoeg
 7.  Je bereid je werkzaamheden niet altijd meer tot in de puntjes voor, waardoor je meer energie en spontaniteit ervaart
 8.  Je weet de drijfveren achter je perfectionisme, zodat je deze bewust kunt inzetten of loslaten

Overzicht Cursusdata:

 • Voorjaar 2020 

 • Duur: 1 dag
 • Tijd: 10-15.30 uur
 • Plaats: Zeist
 • Prijs: 147 €

LET OP:

Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen, zodat iedereen de PERFECTE aandacht krijgt 🙂 

Dus geef je snel op!

Deelnemers spreken:

Clown cursus Clownschool EsterellaIk vond de cursus zeer goed! Ik kon op een vriendelijke manier in mijn eigen spiegel kijken. Goede tips, van mens tot mens, in respect. Voelde me blij bij thuiskomst!

– Susanne Rasing

Clown cursus Clownschool EsterellaIk vond de workshop een verrijking! Door mijn gedachten door een clowneske bril te bekijken, kan ik beter relativeren om voor mijn doel te gaan. De trainer is helemaal top!

– Henny van der Knaap

Clown cursus Clownschool EsterellaEsther laat je met een glimlach in de spiegel kijken! Van kwaliteiten tot uitdagingen. Van allergie tot valkuil. Een mooie manier van kijken naar jezelf & naar anderen. Het leidt tot meer inzicht & meer begrip. Zeer leuk & nuttig!  

– Joost Augusteijn, Brand strategist Rabobank