Video van Clownschool ESTERELLA

5 Redenen om contactclown te worden!

Contactclown is het leukste beroep van de wereld! Ik rijd altijd met een grote glimlach op mijn gezicht naar huis als ik op clownsbezoek ben geweest bij mensen met dementie of een beperking. Waarom? Dat vertel ik je graag in deze video! Lees meer op mijn blog: 5 Redenen om contactclown te worden. Wil je ook contactclown worden? Schrijf je in voor mijn Opleiding Contactclown in de Zorg!

Opleiding Contactclown tovert een glimlach bij dementie!

In deze video vertelt Esther Hak over haar bijzondere werk voor Clownschool Esterella. Esther leidt mensen op tot contactclown om mensen met dementie of een verstandelijke beperking een glimlach op het gezicht te bezorgen! Wij gingen langs bij een les van Esther en het was erg leuk! Ook benieuwd naar hoe zo’n les eruit ziet? Kijk dan het filmpje! Je kunt hier meer lezen over de Opleiding Contactclown.

Clownsopleiding: Word clown bij dementie en beperking!

Wil jij een glimlach toveren bij dementie? Dan is de Opleiding tot Contactclown in de Zorg iets voor jou! Je wordt opgeleid tot een succesvolle contactclown, zodat je iets moois kunt betekenen voor mensen met een beperking. In deze video laat ik je zien wat je leert tijdens de clownsopleiding!

4 Redenen om snel te lachen!

In deze video vertel ik jou 4 goede redenen om snel te lachen! Wist je dat er maar liefst 10 redenen zijn waarom lachen gezond is? Lees meer op mijn blog: 10 Redenen waarom lachen gezond is! Wil je ook lekker lachen? Doe dan mee met mijn Clown Workshop; samen hebben we veel spelplezier!

Ontdek jouw clown bij een clownscursus van Clownschool ESTERELLA!

Ontdek jouw clown bij een speelse en vrolijke clownscursus van Clownschool ESTERELLA! Je wordt losser en vrijer door de clown in jezelf te ontdekken. Je krijgt HART-CONTACT met een LACH! Wil je dit ook? Schrijf je dan voor een clownscursus bij Clownschool ESTERELLA!

HOERA! Deze studenten behalen hun Diploma Contactclown bij Clownschool ESTERELLA!

HOERA! Deze studenten behalen hun welverdiende Diploma Contactclown bij Clownschool Esterella! Clown PLUK heeft dit geweldige filmpje gemaakt van de leuke en leerzame Opleiding tot Contactclown in de Zorg. Super bedankt voor het mooie filmpje Sylvia Klijn Verbaan!

Mooie impressie van de Clownsopleiding bij Clownschool ESTERELLA!

Bekijk deze video en je krijgt een mooie impressie van de Clownsopleiding tot Contactclown bij Clownschool Esterella! Dit ga je allemaal leren op een speelse manier: je doet verrassende clownsoefeningen, zodat jouw eigen clown helemaal vrij naar buiten komt! Je ontdekt jouw eigen clownspersonage (met jouw eigen unieke naam, kleding en schmink).  Je gaat op stage bij mensen met dementie en verstandelijke beperking om waardevolle praktijkervaring op te doen. Tot slot ontvang je natuurlijk je feestelijke welverdiende Diploma Contactclown! En niet te vergeten: je hebt enorm veel plezier samen met je clownsmaatjes! Met grote dank aan Clown PLUK (Sylvia Klijn Verbaan) voor het maken van deze prachtige video!

Clowns toveren glimlach bij mensen met verstandelijke beperking!

Clowns toveren glimlach bij mensen met verstandelijke beperking! Deze enthousiaste studenten gaan op stage tijdens de Opleiding Contactclown van Clownschool ESTERELLA. Zij geven op een speelse manier vrolijkheid en humor aan de kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bekijk deze video voor een impressie van deze geweldige stagedag!

Clownscursus: Word losser en vrijer door de clown!

Ontdek de speelse kracht van de clown bij de clownscursus van Clownschool Esterella! Je wordt vrijer en losser door de clown in jezelf te ontwikkelen. Je verzint verrassende oplossingen voor problemen. Je krijgt open en eerlijk contact met andere mensen, je clownsmaatje en publiek. Wil je ook speelser en vrijer worden? In deze video laat ik je zien hoe je dat doet!