Video van Clownschool Esterella

Opleiding Contactclown tovert een glimlach bij dementie!

In deze video vertelt Esther Hak over haar bijzondere werk voor Clownschool Esterella. Esther leidt mensen op tot contactclown om mensen met dementie of een verstandelijke beperking een glimlach op het gezicht te bezorgen! Wij gingen langs bij een les van Esther en het was erg leuk! Ook benieuwd naar hoe zo’n les eruit ziet? Kijk dan het filmpje!

Clownsopleiding: Word clown bij dementie en beperking!

Wil jij een glimlach toveren bij dementie? Dan is de Opleiding tot Contactclown in de Zorg iets voor jou! Je wordt opgeleid tot een succesvolle contactclown, zodat je iets moois kunt betekenen voor mensen met een beperking. In deze video laat ik je zien wat je leert tijdens de clownsopleiding!

Clownscursus: Word losser en vrijer door de clown!

Ontdek de speelse kracht van de clown bij de clownscursus van Clownschool Esterella! Je wordt vrijer en losser door de clown in jezelf te ontwikkelen. Je verzint verrassende oplossingen voor problemen. Je krijgt open en eerlijk contact met andere mensen, je clownsmaatje en publiek. Wil je ook speelser en vrijer worden? In deze video laat ik je zien hoe je dat doet!